Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:28:24 Ongeval Wegvervoer Letsel Oosterhulst - N377,9 Nieuwleusen Prio Middel Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zondag 23 april 2017

Agenda

Archief

Veiligheidsdag

Zaterdag 13 mei 2017 10:00 - 16:00 - Amersfoort

Een brand blussen? Een wond verbinden? Kijken naar spectaculaire demonstraties van de hulpdiensten? Kom op zaterdag 13 mei naar de Veiligheidsdag Amersfoort. De toegang is gratis.

 

Kijk voor het programma op www.amersfoort.nl/veiligheidsdag en laat weten of je erbij bent!

 

Brandweerkazerne, Kleine Koppel 112 Amersfoort

Open dag politie Apeldoorn

Zaterdag 13 mei 2017 10:00 - 17:00 - Apeldoorn

Zet hem vast in je agenda, zaterdag 13 mei 2017!

 

Op zaterdag 13 mei 2017 zal de Politie Apeldoorn een open dag aanbieden bij het hoofdbureau aan de Europaweg 79. Op deze dag zullen onder anderen de volgende onderdelen aan bod komen:

- Demonstratie ME (Mobiele Eenheid)
- Demonstratie OOT (Openbare orde team)
- Hondenbrigade

112 vakdagen

Dinsdag 16 mei 2017 10:00 tot donderdag 18 mei 17:00 - Gorinchem

Op 16, 17 & 18 mei 2017 vindt de tweejaarlijkse vakbeurs 112 Vakdagen weer plaats in Evenementenhal Gorinchem. 112 Vakdagen is hét kennis- en netwerkplatform voor bedrijven, instanties en organisaties die zich op professioneel vlak bezighouden met veiligheid en hulpverlening.

 

Tijdens komende editie zal de vakbeurs bol staan van vernieuwingen en innovaties. Belangrijke onderwerpen die in de huidige economie actueel zijn komen volop aan bod gedurende de drie beursdagen. Innovatie en veiligheid zijn belangrijke onderwerpen tijdens de komende editie van 112 Vakdagen.

 

Vernieuwende onderwerpen tijdens de komende editie van 112 Vakdagen zijn; het gebruik van drones, big data of virtual reality binnen de veiligheid en hulpverlening. Ook criminaliteitspreventie en terrorismebestrijding zullen een groot podium krijgen tijdens de komende editie van deze tweejaarlijkse vakbeurs.

 

In Nederland worden krachten gebundeld op het gebied van hulverlening en veiligheid. De multidisciplinaire samenwerking heeft als doel om beter voorbereid in te kunnen spelen op rampen, crisissen en incidenten. Helemaal in de huidige economie waar criminaliteit en terrorisme orde van de dag zijn en iedereen hier mee bezig is, is het belangrijk hier de krachten in te bundelen. 112 Vakdagen speelt hier op in en heeft volop aandacht voor deze onderwerpen.

 

Vernieuwing en innovatie krijgen een groot podium tijdens deze editie van de vakbeurs. Vraagstukken over Big Data, virtual reality en het gebruik van drones binnen de veiligheid en hulpverlening komen breed aan bod. De aandacht voor deze vernieuwingen is belangrijk voor de ontwikkeling van de branche en om op de juiste manier in te kunnen spelen op noodsituaties.

De 2 jaarlijkse vakbeurs biedt een platform waar organisaties, instanties en bedrijven kunnen netwerken, kennis kunnen uitwisselen en op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en hulpverlening. Tijdens 112 Vakdagen staan Actuele uitdagingen, thema's en vraagstukken centraal. Daarmee is deze vakbeurs de uitgelezen kans om uw blikveld te verbreden.